bbv

Uitvallersbingo

De Uitvallersbingo 2014 is hét spel voor haters én liefhebbers van de Tour de France. Speel mee en win een Merida racefiets!

Hoe werkt het? Simpel!

1. Vul onderaan deze pagina je e-mailadres in.
2. Open je persoonlijke bingo-kaart met daarop 25 rugnummers.
3. Luister naar Radio Veronica voor de uitgevallen rugnummers en streep ze af
4. Bij Bingo sms 'Bingo' naar 8090 (40 cent per ontvangen bericht + de kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon).
5. Ervaar intens geluk en hou er misschien een mooie prijs aan over!

Wanneer heb je Bingo?

Bij een volle kaart win je direct de fiets. Als er geen volle kaart voorkomt onder de deelnemers verloten we de fiets onder de mensen die een horizontale of verticale rij goed hebben.

Valse Bingo?

In het geval van een valse Bingo moet er een liedje worden gezongen.


Let op! Als jij Bingo hebt, moet je zelf sms'en naar 8090. Je kan je de hele tour in blijven schrijven. Maar je hebt natuurlijk een voordeel als je meteen mee doet. Want voor je het weet is de eerste bingo al gevallen!

Win de Merida Scultura CF 905 Team Lampre-Merida racefiets

Ben jij de winnaar van de Uitvallersbingo 2014? Dan win jij de Merida Scultura CF 905 Team Lampre-Merida racefiets! Rijd zoals een prof met de Merida Scultura CF 905 Team Lampre-Merida replica! De Merida Scultura CF 905 Team Lampre-Merida racefiets heeft een licht en stijf carbon frame. De fiets is een echte racer, afgemonteerd met een Shimano Ultegra groepset en FSA Energy crankstel. De Fulcrum wielset met Continental banden rollen licht over elke weg. Uitgevoerd in Lampre-Merida design voel jij je een echte prof!Kijk voor meer informatie op www.merida.nl.


Deze actie wordt je aangeboden door: