bbv

Wereldrecord Wim Hof

'Iceman' Wim Hof is deze week tijdens Somertijd aanwezig om de deelnemers van de Ice Challenge te begeleiden en een hart onder de riem te steken. Wim staat internationaal bekend als trotseerder van kou en heeft al diverse opvallende wereldrecords op zijn naam staan. Als klap op de vuurpijl zal hij vrijdag tijdens de uitzending een poging doen om een nieuw wereldrecord neer te zetten door bijna twee uur lang in een bak met ijs te staan! Benieuwd naar de recordpoging? Kijk live mee via de stream!

Elke dag Ice Challenge bij Somertijd!

De afgelopen weken gaven wij jou de kans om het team van Somertijd onder vuur te nemen in de sneeuwballen-game. Om naast een Ice-Watch ook nog kans te maken op een reis naar IJsland gaven deelnemers zich op voor de Ice Challenge die deze week plaatsvindt.

In de Ice Challenge nemen de geselecteerde finalisten het tegen elkaar op in een ijskoud finalespel onder leiding van de enige echte Iceman: Wim Hof. Deze week hoor je op maandag tot en met donderdag tussen 16.00 en 19.00 uur bij Somertijd hoe één van de finalisten de uitdaging aangaat in de strijd voor de hoofdprijs: een reis voor twee personen naar IJsland (t.w.v. € 5.000,-), € 2.500,- cold hard cash en een Remeha verwarmingsketel!

Live

Een greep uit de foto- en filmregistratie van de vier Ice Challenge kandidaten is hieronder te zien. Wil je de recordpoging volgen? Kijk dan via onderstaande stream! Zorg dat je er niets van mist en kijk ook op Facebook.com/RadioVeronica of volg al het nieuws via @RadioVeronica op Twitter!