bbv

Raad de stem en maak kans op cash!

Heb jij ook een dure decembermaand achter de rug en kun je wel wat extra's gebruiken? Speel dan mee met De Stemband! Raad van 11 januari tot en met 5 februari iedere werkdag tussen 07.00 en 20.00 uur (in het weekend 08.00 - 20.00 uur) de stem en win de actuele jackpot. We beginnen met € 2.500 en daar komt ieder uur € 100,- bij. Hoe langer het duurt voor de stem geraden wordt, hoe hoger de jackpot! Deze kan oplopen tot meer dan € 25.000,- en gaat er gegarandeerd uit!

Wat moet je doen om te winnen?

Denk jij de stem te herkennen? Sms dan STEMBAND naar 8090*. De kosten per ontvangen bericht zijn € 0,40 (max. één ontvangen bericht terug). Met één sms doe je de hele periode van de op dat moment te raden stem mee. Wordt de stem geraden, stuur dan opnieuw een sms als je de nieuwe stem denkt te weten!

Powered by Alternate.nl

De Stemband wordt mede mogelijk gemaakt door Alternate.nl, dé online specialist voor computers, elektronica en meer! 

Samsung 850 EVO SSD's

Is jouw notebook ook zo traag? Geef hem eenvoudig een krachtige upgrade en verhoog de snelheid met een Samsung EVO 850 SSD! Al verkrijgbaar vanaf €70.

ASUS notebooks bundelvoordeel!

Bij vele ASUS notebooks ontvang je nu een gratis Office 365 pakket of Weber BBQ cadeau! Kijk hier voor de modellen.

De tweede stem is geraden!

Frans uit Aalsmeer is de tweede winnaar van deze editie van de Stemband. Hij raadde op zaterdag 30 januari de stem van Ron Blaauw en won daarmee een bedrag van € 22.400,-!

De eerste stem is geraden!

Anton Boonstra uit Sint Jacobiparochie is de eerste winnaar van deze editie van de Stemband. Hij raadde op donderdag 14 januari de stem van Tim Akkerman en won daarmee een bedrag van € 7600,-!