Rinkeldekinkel

Rinkeldekinkel 07:00 - 10:00 uur
bbv

Koningsnacht & -dag vier je met Radio Veronica op de Mariaplaats in Utrecht!

26 april is de nieuwe nationale feestdag van Nederland. Heel Nederland zal uitlopen om gezamenlijk de verjaardag van onze nieuwe Koning te vieren!

Ook Radio Veronica viert deze oranje dag weer groots en feestelijk, midden in hartje Utrecht. Met haar centrale ligging, nachtelijke vrijmarkt en diverse pleinen trekt Utrecht heel veel feestende bezoekers uit het hele land, en is daarmee de op een na grootste stad waar deze dag gevierd wordt.

Speciaal voor deze dag en nacht bouwen we het plein om tot een van de meest populaire evenementenlocaties van ons land. Er herrijst een groot Radio Veronica podium waarop tijdens de nacht en dag de beste hits van de bekende Radio Veronica DJ’s klinken en we er met zijn allen een heel gezellig feest van gaan maken!

  • Koningsnacht: 20.00 - 01.00 uur met Juri V & DJ Sven
  • Koningsdag: 13.00 - 18.00 uur met Lindo Duvall & Silverius

Let op! Dit jaar zijn we te vinden op een nieuwe locatie; vlak bij het centraal station op de Mariaplaats. Radio Veronica tijdens Koningsnacht &- dag is het beste te bereiken per openbaar vervoer. Stap uit op Utrecht Centraal en je vindt de Mariaplaats aan de 'Centrum'- zijde.

We zien je graag 25 & 26 april in Utrecht!

Deel deze pagina:

|
© 2016 Radio Veronica